Webshop » Daktenten » Dare To Be Different Daktent 180L Deluxe Sand Coffee

Dare To Be Different Daktent 180L Deluxe Sand Coffee

DTBD 180L Deluxe Sand Coffee Dare To Be Different Daktent 180L Deluxe Sand Coffee

DTBD 180L Deluxe Sand Coffee Dare To Be Different Daktent 180L Deluxe Sand CoffeeDTBD 180L Deluxe Sand Coffee Dare To Be Different Daktent 180L Deluxe Sand CoffeeDTBD 180L Deluxe Sand Coffee Dare To Be Different Daktent 180L Deluxe Sand Coffee

€ 2 895,00

Beschikbaar

Deze Dare To Be Different Outdoor 180L Deluxe daktent is uniek in de wereld wat betreft het design en uitbreidingsmogelijkheden.

Wat is er anders:
 • In één kleurstelling beschikbaar Sand/Coffee combinatie.
 • Raampartijen in het dak
 • Ventilatie mogelijkheden
 • Daklijn
 • Entree.
 • Door het aangepaste design van de daktent 180L hebben we de mogelijkheid gekregen om de ondertent voor de 180L helemaal anders te maken dan gebruikelijk.
 • De 180L is een tent met een bedmaat van 180cm x 230cm voor maximaal drie volwassenen. Of een gezin met jonge kinderen.
Het 300 grams doek is ook hier weer de standaard. De daktent is gewoon met één ladder uitgerust en heeft een hele ruime luifel boven de ingang. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om aan de onderzijde van de daktent een ondertent te ritsen. Deze ondertent is volgens het compleet nieuwe design en heeft een zee van ruimte en heeft een eigenzinnig design wat betreft ramen en deuren. De ondertent biedt naast privacy ook de mogelijkheid om altijd droog en beschut de daktent binnen te gaan. Ook zonder ondertent heeft de overkapping als voordeel dat de ingang open kan blijven zonder inkijk of inregenen.

Bij Dare To Be Different wordt er gestreefd naar een optimaal leefklimaat in de daktenten. De daklijn van de daktent is nu gebogen dit levert een betere afwatering en visueel een modernere look. Het dubbeldak systeem, de fly-top, zorgt voor een extra isolatielaag bovenop het reguliere dak. Hierdoor blijft de temperatuur in de daktent op warme dagen aangenaam. Tijdens koude nachten helpt deze extra isolatie tegen warmteverlies. Daarbij beschermt het dubbeldak systeem de tent tijdens regenbuien. Gaat u echt de kou trotseren? Als optie kunnen wij een katoenen hemel leveren voor een extra isolatielaag in uw daktent. Deze hemel kan in de daktent blijven zitten als u deze invouwt.

Een belangrijk onderdeel van een prettig leefklimaat is ventilatie. De 180L daktent kan optimaal worden geventileerd door twee ventilatieopeningen, twee afsluitbare ramen op de zijkanten en twee groot raam tegenover de ingangen. En daarnaast heeft de Daktent 180L ook nog 2 dakramen in het slaap vertrek en 1 dakraam in de entree. De zijramen en de ingangen kunnen ook tijdens een regenbui open blijven door de slim geplaatste luifels. Om insecten buiten te houden zijn de ventilatieopeningen, ramen en de deur voorzien van muskietengaas.

Een belangrijk onderdeel van lekker slapen is een prettige matras. In de daktent ligt ook nu weer een zes centimeter dik matras. Door de matraslengte van 230cm is deze daktent uitermate geschikt voor langere mensen. Om de matras heen zit een afritsbare en wasbare hoes van 100% katoen. Verder is de daktent voorzien van diverse handige opbergvakken om ’s nachts een telefoon, bril of zaklamp op te bergen.

De 180L is een extra luxe versie. Door zijn uitgebreide raampartijen en dakvensters is het een heel unieke daktent. Het gewicht van de daktent is slechts 68kg. Door dit gewicht in combinatie met ruime afmeting is deze tent vooral geschikt voor stationwagons, busjes en terreinwagens, maar hij past natuurlijk ook op een aanhanger of camper.

De prijs van deze tent en de bijbehorende opties is gebaseerd op afhalen in onze kampeer en outdoor shop in Hoogeveen. Wij monteren de tent gratis* af en samen met jou op het dak van je auto. Bezorging is in overleg, tegen meerprijs mogelijk.

* gratis montage is op basis dat de auto voorzien is van twee dakdragers. Indien de auto voorzien is van een roofrack, dan montage in overleg. Voor de meeste roofracks zijn ophoogsets noodzakelijk wegens opstaande randen. Wij doen geen aanpassingen aan roofracks of auto. We trekken een half uur uit voor montage en uitleg. Indien montage langer in beslag neemt, buiten onze invloed, brengen wij de extra tijd in rekening.

Accessoires

Bij elke daktent van Dare To Be Different zijn er een aantal accessoires die je voor bij de daktent kunt kopen. Voor de 180 L zijn dit de volgende:
 • Een schuifwand voor €135,00
 • Een bagagehangmat voor €17,50
 • Een ondermatras voor €175,00
 • Een ondertent 1,7m of 2m vanaf € 695,00 voor € 795,00
 • Een ondertent verlenger 0,15m voor € 125,00
Specificaties
 • Tent en flytop (kleur):Sand/Coffee combinatie (Geen andere kleur combinaties beschikbaar)
 • Tent (materiaal): 300g canvas (35% katoen / 65% polyester) met PU-coating, waterdicht tot 2.500mm, ripstop en UV-bestendig;
 • Fly-top (materiaal): 420D 100% polyester Oxford met PU-coating, waterdicht tot 2.500mm, ripstop en UV-bestendig;
 • Transporthoes (kleur): grijs;
 • Transporthoes (materiaal): PVC (1200D-680g), naden hoogfrequent gelast;
 • Matras: 180cm x 220cm x 6cm (lxbxh) polyester met afritsbare en wasbare hoes van 100% katoen;
 • Bodemplaat: hogedruk verlijmde aluminium sandwich plaat met extra versterkingen;
 • Ladder: 1x aluminium telescopisch, standaard 2.3m (2.6m zijn als optie leverbaar);
 • Afmeting in transport hoes: 130cm x 180cm x 38cm (lxbxh);
 • Afmeting opgezet: 180cm x 310cm x 126cm (lxbxh);
 • Gewicht: 68 kg;
 • Garantie: 2 jaar.
Garantie en registratie:

Standaard krijg je 2 jaar garantie bij aanschaf van de 180L Deluxe door jouw product hier
 te registreren krijg je 1 jaar extra. Registreer daarom snel jouw 180L Deluxe en ontvang 1 jaar langer garantie op jouw daktent!

Ophalen:

Ophalen van daktenten is mogelijk na een bevestigde afspraak. Je krijt de tent dan mee, met of zonder doos en we helpen je inladen.

Montage:

Monteren van de tent doen we dan samen met jou. Je krijgt dan ook een uitleg met tips & tricks. Hiervoor rekenen wij € 45,00. Voor dit bedrag zorgen we ervoor, dat jouw tent afgemonteerd voor je klaar staat als je komt. Wij monteren dan alvast de rails, de ladder en de rits voor de hoes. We leggen de tent samen op de dakdragers van jouw auto en zetten deze vast.

Let op! Wanneer je de tent wilt laten monteren op een roofrack, kunnen er extra hulpmiddelen nodig zijn. Roofracks met opstaande randen zijn vrijwel nooit geschikt voor montage van daktenten. Neem contact met ons op voor overleg, wanneer je een roofrack hebt.

Bezorgen:

Het is ook mogelijk binnen Nederland en België om jouw daktent thuis te laten bezorgen. Hiervoor werken we samen met Brenger. De kosten hiervoor bedragen € 79,50 inclusief BTW. Dit zijn de daadwerkelijke kosten die Brenger in rekening brengt.

Gerelateerde producten


Webshop gemaakt met EasyWebshop