Webshop » Daktenten » Dare To Be Different lichtgewicht Daktent 140S LW Green

Dare To Be Different lichtgewicht Daktent 140S LW Green

DTBD 140S LW Green Dare To Be Different lichtgewicht Daktent 140S LW Green

DTBD 140S LW Green Dare To Be Different lichtgewicht Daktent 140S LW GreenDTBD 140S LW Green Dare To Be Different lichtgewicht Daktent 140S LW Green

€ 1 250,00

Beschikbaar

De 140LW is de lichtste en goedkoopste daktent in het assortiment van Dare To Be Different Outdoor!
Een daktent is vaak een grote investering en omdat wij iedereen de mogelijkheid willen geven om zijn eigen avontuur aan te kunnen gaan, is de 140 LW ontworpen.

Bij het ontwikkelen van deze softtop daktent heeft Dare To Be Different Outdoor alles op alles gezet om een tent te ontwikkelen die lichter is dan 50kg zonder concessies te doen op het gebied van kwaliteit en comfort. Dat is gelukt!

Ultralicht en comfortabel:

Om de daktent zo licht mogelijk te houden is er gekozen gekozen voor een ultra light polyester 200D ripstop van 120gram/m2. Dit materiaal heeft een UV50+ klassering waardoor de de tent nauwelijks verkleurd.

Ook is er een aanpassing gedaan in het buizen frame, we hebben gekozen voor 16mm stokken, dit biedt meer dan genoeg stevigheid, maar houdt de tent wel lekker licht.

Met al deze aanpassingen hebben we een daktent die geschikt is voor iedereen en voor echt elke auto! Want de daktent is niet alleen maar 48kg hij is al pakket ook maar 28cm hoog!

Nu zal je wel denken, de daktent is kleiner dan andere 140 serie daktenten. Zeker niet! Met een bedmaat van 140 x 230 cm, is 140 LW net zo groot als de 140S. Dus ook zeker geschikt voor lange mensen.

Past de daktent op mijn auto?

De 140LW is de lichtste daktent uit het DTBD Outdoor programma en deze past op iedere auto, die een rijdende daklast mag dragen van 48kg of hoger. Belangrijk is vooral te kijken naar de combinatie van dakdragers en auto. Deze moeten goed op elkaar afgestemd worden.

Accessoires (optioneel):
 • Een schuifwand
 • Een bagagehangmat
 • Een ondermatras
 • Een katoenen hemel
 • Een isolerende binnentent
Specificaties:
 • Tent (kleur): Green
 • Tentdoek (materiaal): 200D 120gram/m2 Polyester (100% polyester) met PU-coating, UV50+ coating, waterdicht tot 2.500mm, ripstop
 • Fly-top (materiaal): 200D 120gram/m2 Polyester (100% polyester) met PU-coating, en UV50+ coating waterdicht tot 2.500mm, ripstop;
 • Transporthoes (kleur): grijs
 • Transporthoes (materiaal): PVC (1000D-350g), naden hoogfrequent gelast
 • Matras: 240cm x 140cm x 4cm (lxbxh) polyester met afritsbare en wasbare hoes met top laag van katoen
 • Bodemplaat: verlijmde aluminium sandwich plaat met versterkingen
 • Ladder: aluminium telescopisch, standaard 2.3m (2.6m als optie leverbaar)
 • Afmeting in transporthoes: 150cm x 125cm x 28cm (lxbxh)
 • Afmeting opgezet: 240cm x 143cm x 126cm (lxbxh)
 • Gewicht: 48 kg
Garantie en registratie:

Standaard krijg je 2 jaar garantie bij aanschaf van de 140L, door jouw product hier te registreren krijg je 1 jaar extra. Registreer daarom snel jouw 140L en ontvang 1 jaar langer garantie op jouw daktent!

Ophalen:

Ophalen van daktenten is mogelijk na een bevestigde afspraak. Je krijt de tent dan mee, met of zonder doos en we helpen je inladen.

Montage:

Monteren van de tent doen we dan samen met jou. Je krijgt dan ook een uitleg met tips & tricks. Hiervoor rekenen wij € 45,00. Voor dit bedrag zorgen we ervoor, dat jouw tent afgemonteerd voor je klaar staat als je komt. Wij monteren dan alvast de rails, de ladder en de rits voor de hoes. We leggen de tent samen op de dakdragers van jouw auto en zetten deze vast.

Let op! Wanneer je de tent wilt laten monteren op een roofrack, kunnen er extra hulpmiddelen nodig zijn. Roofracks met opstaande randen zijn vrijwel nooit geschikt voor montage van daktenten. Neem contact met ons op voor overleg, wanneer je een roofrack hebt.

Bezorgen:

Het is ook mogelijk binnen Nederland en België om jouw daktent thuis te laten bezorgen. Hiervoor werken we samen met Brenger. De kosten hiervoor bedragen € 79,50 inclusief BTW. Dit zijn de daadwerkelijke kosten die Brenger in rekening brengt.


Gerelateerde producten


Webshop gemaakt met EasyWebshop