Webshop » Daktenten » Dare To Be Different Outdoor anti diefstal kit voor daktent

Dare To Be Different Outdoor anti diefstal kit voor daktent

DTBD anti diefstal kit voor daktent Dare To Be Different Outdoor anti diefstal kit voor daktent

DTBD anti diefstal kit voor daktent Dare To Be Different Outdoor anti diefstal kit voor daktentDTBD anti diefstal kit voor daktent Dare To Be Different Outdoor anti diefstal kit voor daktentDTBD anti diefstal kit voor daktent Dare To Be Different Outdoor anti diefstal kit voor daktent

€ 55,00

Beschikbaar

Een daktent is een kostbaar bezit, ook is de kans groot dat je de daktent steeds langer op de auto laat zitten. Om diefstal te vertragen hebben is er de anti diefstal kit. Dit systeem vertraagt het demonteren van de daktent, doormiddel van een slotmoer. Zo kan alleen jij met de adapter de daktent demonteren.

Set-up tijd: 4 min
Gewicht: 0,85kg
Wat zit er in de doos: Slotmoer adapter, 4x antidiefstal moeren en 4 x veerringen
Materiaal: RVS304

Hoe het werkt

Onze anti diefstal kit bestaat uit een viertal slotmoeren met bijbehorende adapter en een viertal veerringen. Met onze set kun je twee van de vier montage punten volledig voorzien van de slotmoeren. Hierdoor wordt het demonteren van deze montage punten met standard gereedschap niet meer mogelijk is. Demontage is alleen mogelijk met de bijgeleverde adapter.

Let op!

De Anti diefstal kit is vertragingsmethodiek en geen garantie dat de daktent niet gestolen kan worden. Dare to be different Outdoor en/of Highmoor Outdoor B.V. kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Webshop gemaakt met EasyWebshop