Webshop » Daktenten » Dare To Be Different Outdoor bagagehangmat

Dare To Be Different Outdoor bagagehangmat

DTBD bagagehangmat Dare To Be Different Outdoor bagagehangmat

DTBD bagagehangmat Dare To Be Different Outdoor bagagehangmatDTBD bagagehangmat Dare To Be Different Outdoor bagagehangmatDTBD bagagehangmat Dare To Be Different Outdoor bagagehangmat

€ 25,00

Beschikbaar

Wil je makkelijk een extra setje kleding leggen in je daktent, of wil je graag je vieze wandelschoenen opbergen onder de daktent? Dat kan nu heel gemakkelijk met de Bagagehangmat. Je klikt de hangmat vast onder de daktent en je hebt extra opbergruimte. Ook is het mogelijk om de hangmat in de daktent op te hangen aan de stokken voor net dat beetje extra ruimte.

  • Set-up tijd: 1 min
  • Materiaal: 100% polyester met kunststof clips
  • Afmetingen verpakt: 40x10x1 cm
  • Afmetingen opgezet: 80x40 cm
  • Garantie: 1 jaar

De bagagehangmat is een veelzijdig product, hij is namelijk flexibel inzetbaar in zijn gebruik. Zo kan je er voor kiezen om de hangmat op te hangen in de daktent voor extra opbergruimte, voor kleding of je boeken. Maar hij kan ook onder de daktent, zo kan je grote wandelschoenen of jassen opbergen. Zonder dat deze rondslingeren in de ondertent of buiten staan.

Wij krijgen veel de vraag of het mogelijk is om de bagagehangmat te combineren met de ondertent. Dat is alleen mogelijk bij de 140 serie. Bij de 180L en 220L is dat niet mogelijk, de bagagehangmat maakt gebruik van het kederprofiel, waar dan ook de ondertent in vat komt te zitten. Wel is het mogelijk om de bagagehangmat op te hangen in de 180L en 220L daktent. Bij de 140L kan het op alle manieren wel.

De bagagehangmat heeft een grote van 80 x 40 cm, dat betekend dat je volop mogelijkheden hebt om materialen op te bergen. Wij gebruiken ze graag voor grote wandelschoenen en soms ook om even snel onze boeken op te bergen in de daktent. 
Webshop gemaakt met EasyWebshop