Webshop » Daktenten » Dare To Be Different Outdoor Ezi Carryall

Dare To Be Different Outdoor Ezi Carryall

DTBD Ezi Carryall Dare To Be Different Outdoor Ezi Carryall

DTBD Ezi Carryall Dare To Be Different Outdoor Ezi CarryallDTBD Ezi Carryall Dare To Be Different Outdoor Ezi CarryallDTBD Ezi Carryall Dare To Be Different Outdoor Ezi CarryallDTBD Ezi Carryall Dare To Be Different Outdoor Ezi Carryall

€ 30,00

Beschikbaar

De Ezi Carryall is een handige en veelzijdige opbergtas. Gemaakt als schoenenzak en te gebruiken als draagtas voor een dagje weg.

De Ezi Carryall houdt ook modderige of stinkend schoeisel buiten de daktent. Ontworpen om zowel slippers als een paar wandelschoenen op te bergen. Bevestig de Ezi Carryall eenvoudig aan de Ezi Sky Clips met de karabijnhaken. Gemaakt vaan duurzaam en robuust waterdicht materiaal.

Een veelzijdig product

De naam zegt het misschien al wel een beetje, je kan er van alles in mee nemen. De Carryall is namelijk een veelzijdig product, hij fungeert als schoenentas voor de daktent of als dagtas om mee te wandelen of een dagje strand.

De Carryall is geschikt voor wandelschoenen tot maat 45.

De Ezi Carryall in combinatie met een ondertent

De Ezi Carryall is ook te gebruiken, wanneer er een ondertent aan de daktent bevestigd is. Ook kan de Ezi Carryall op meerdere manieren bevestigd worden aan de tent, aan de zijkant links, rechts of aan de voorkant (kant van de ladder).

De EZI Carryall is te gebruiken in combinatie met de Ezi Sky Clips als schoenentas voor al onze daktenten en luifels.
Webshop gemaakt met EasyWebshop