Webshop » Daktenten » Dare To Be Different Outdoor Ezi isolerende binnentent voor 180L

Dare To Be Different Outdoor Ezi isolerende binnentent voor 180L

DTBD Ezi isolerende binnentent voor 180L Dare To Be Different Outdoor Ezi isolerende binnentent voor 180L

DTBD Ezi isolerende binnentent voor 180L Dare To Be Different Outdoor Ezi isolerende binnentent voor 180LDTBD Ezi isolerende binnentent voor 180L Dare To Be Different Outdoor Ezi isolerende binnentent voor 180LDTBD Ezi isolerende binnentent voor 180L Dare To Be Different Outdoor Ezi isolerende binnentent voor 180L

€ 205,00

Beschikbaar

Winter-kamperen is helemaal hip en vooral erg leuk om te doen! Maar dan moet je wel over de juiste materialen beschikken. Daarom hebben wij de EZI Thermo binnentent ontwikkeld. Na het opzetten van de daktent hang je de binnentent op aan de stangen van de daktent en in een mum van tijd heb je een gezellige "grot" die je warm houdt bij temperaturen onder nul.

  • Speciaal op maat gemaakt voor de DareTo Be Different Outdoor 180L daktenten
  • Set-up tijd: 15 min
  • Gewicht: 1,5 kg
  • Te gebruiken tot: -10°C
  • Garantie: 2 jaar garantie, met registratie 3 jaar
Een hoog isolerende werking
De synthetische vezels en de warme katoenlaag isoleren het interieur perfect en de warmte kan langer worden vastgehouden.

Gaat condens tegen
Het samenspel van de materialen bevordert een goede vochtuitwisseling en de vorming van condensatie wordt binnen de perken gehouden, waardoor jouw daktent en binnentent ademend blijven.

Beleef 365 dagen het buitenleven
Nu heb je geen excuses meer en niet in de winter te hoeven kamperen. Er is niets mooiers dan genieten van de sneeuw van uit je daktent. Geen een avontuur is te gek!

Standaard 2 jaar garantie
Ook onze Thermo Binnentent komt standaard met twee jaar garantie, door de binnentent hier te registreren krijg je er nog eens 1 jaar extra bij. Zo kan je zeker zonder zorgen het buitenleven ontdekken.

Gerelateerde producten


Webshop gemaakt met EasyWebshop