Webshop » Daktenten » Dare To Be Different Outdoor daktent 140S Coffee / Bruin

Dare To Be Different Outdoor daktent 140S Coffee / Bruin

DTBD 140S Coffee / Bruin Dare To Be Different Outdoor daktent 140S Coffee / Bruin

DTBD 140S Coffee / Bruin Dare To Be Different Outdoor daktent 140S Coffee / BruinDTBD 140S Coffee / Bruin Dare To Be Different Outdoor daktent 140S Coffee / Bruin

€ 1 950,00

Beschikbaar

Ruimte in je auto overhouden, geen aanhanger nodig en toch sneller op te zetten dan de meeste conventionele tenten. Dan kies je voor deze Dare To Be Different Outdoor 140S daktent! Deze tent is verkrijgbaar in de kleuren Coffee (bruin), Sand (beige) of Green (olijfgroen). Zie de uitvoeringen van de 140L voor de verschillende kleuren.

Nieuw! Gebogen dak en dikkere tentstokken, waardoor de afwatering nóg beter is!

Deze softtop daktent is eenvoudig en snel op te zetten. Door de vele ramen is er veel licht. Daarnaast hebben de ramen ook een blinderingsoptie. Deze zorgt ervoor dat u ook overdag een goede slaapomgeving kan creëren. Omdat de daktent bovenop uw auto staat, heeft u ook ruim uitzicht. De ingang is voorzien van een luifel en een telescopische ladder.

Bij Dare To Be Different streven ze naar een optimaal leefklimaat in onze daktenten. Door het dubbeldak systeem, de fly-top, ontstaat een extra isolatielaag bovenop het reguliere dak. Hierdoor blijft de temperatuur in de daktent op warme dagen aangenaam. Tijdens koude nachten helpt deze extra isolatie tegen warmteverlies. Daarbij beschermt het dubbeldak systeem de tent tijdens regenbuien.

Als optie leveren wij een katoenen hemel voor een extra vochtregulerende isolatielaag in uw daktent. Deze hemel kan in de daktent blijven zitten als u deze invouwt. Ga je ook echt winterkamperen? Dan is er een volledige isolerende binnentent als optie beschikbaar.

Om verder een optimaal leefklimaat te kunnen garanderen, wordt de 140S geleverd met een anti-condens ondermatras in een dikte van 8mm. Deze is eventueel te upgraden naar 15mm. Dit zorgt niet alleen voor meer ligcomfort maar gaat ook zoals de naam al zegt condensvorming tegen in uw tent.

Een ander belangrijk onderdeel van een prettig leefklimaat is ventilatie. De daktent kan optimaal worden geventileerd door twee ventilatieopeningen, twee afsluitbare ramen op de zijkanten en één groot raam tegenover de ingang. De ramen kunnen ook tijdens een regenbui open blijven door de slim geplaatste luifels. Om insecten buiten te houden zijn de ventilatieopeningen, ramen en deur voorzien van muskietengaas.

Een belangrijk onderdeel van lekker slapen is een prettige matras. In de daktent ligt een zes centimeter dik matras. Door de matraslengte van 230cm is deze daktent uitermate geschikt voor langere mensen. Om de matras heen zit een afritsbare en wasbare hoes van 100% katoen. Verder is de daktent voorzien van diverse handige opbergvakken om ’s nachts een telefoon, bril of zaklamp op te bergen.

De 140S is een tent met een bedmaat van 140cm x 230cm voor maximaal twee (ook langere) volwassenen.

Bij elke daktent van Dare To Be Different zijn er een aantal accessoires die je voor bij de daktent kunt kopen. Voor de 140 S zijn dit de volgende:
 • Een schuifwand
 • Een bagagehangmat
 • Een ondermatras van 15mm
 • Een katoenen hemel
 • Een isolerende binnentent
Specificaties:
 • Tent en flytop (kleur): Green, Brown of Sand
 • Tentdoek (materiaal): 300g canvas (35% katoen / 65% polyester) met PU-coating, waterdicht tot 2.500mm, ripstop en UV-bestendig
 • Fly-top (materiaal): 420D 100% polyester Oxford met PU-coating, waterdicht tot 2.500mm, ripstop en UV-bestendig
 • Transporthoes (kleur): grijs
 • Transporthoes (materiaal): PVC (1200D-680g), naden hoogfrequent gelast
 • Matras: 240cm x 140cm x 6cm (lxbxh) polyester met afritsbare en wasbare hoes van 100% tricot
 • Ondermatras: 8mm ventilatie ondermatras standaard meegeleverd. Optioneel is er een 1,5cm ventilatie en comfort matras verkrijgbaar.
 • Bodemplaat: hogedruk verlijmde aluminium sandwich plaat met extra versterkingen
 • Ladder: aluminium telescopisch, standaard 2.3m (2.6m of 3,2m als optie leverbaar)
 • Afmeting in transporthoes: 150cm x 125cm x 38cm (lxbxh)
 • Afmeting opgezet: 240cm x 143cm x 126cm (lxbxh)
 • Gewicht: 59kg
Garantie en registratie:

Standaard krijg je 2 jaar garantie bij aanschaf van de 140S, door jouw product hier te registreren krijg je 1 jaar extra. Registreer daarom snel jouw 140S en ontvang 1 jaar langer garantie op jouw daktent!

Ophalen:

Ophalen van daktenten is mogelijk na een bevestigde afspraak. Je krijt de tent dan mee, met of zonder doos en we helpen je inladen.

Montage:

Monteren van de tent doen we dan samen met jou. Je krijgt dan ook een uitleg met tips & tricks. Hiervoor rekenen wij € 45,00. Voor dit bedrag zorgen we ervoor, dat jouw tent afgemonteerd voor je klaar staat als je komt. Wij monteren dan alvast de rails, de ladder en de rits voor de hoes. We leggen de tent samen op de dakdragers van jouw auto en zetten deze vast.

Let op! Wanneer je de tent wilt laten monteren op een roofrack, kunnen er extra hulpmiddelen nodig zijn. Roofracks met opstaande randen zijn vrijwel nooit geschikt voor montage van daktenten. Neem contact met ons op voor overleg, wanneer je een roofrack hebt.

Bezorgen:

Het is ook mogelijk binnen Nederland en België om jouw daktent thuis te laten bezorgen. Hiervoor werken we samen met Brenger. De kosten hiervoor bedragen € 79,50 inclusief BTW. Dit zijn de daadwerkelijke kosten die Brenger in rekening brengt.

Gerelateerde producten


Webshop gemaakt met EasyWebshop