Webshop » Highmoor Outdoor Glamping Tenten

Highmoor Outdoor Glamping Tentpakketten

Bij Highmoor Outdoor Business Solutions kunnen we campings helpen hun rendement te vergroten, zonder een al te grote investering. We hebben huurtenten die niet alleen mooi, maar ook zeer sterk en bovenal makkelijk en snel op te zetten zijn. 

Betaalbaar
Om te beginnen vragen heel veel van de aangeboden huurtenten nogal een investering van de camping. De Air Canvas huurtenten van Highmoor Outdoor Business Solutions zijn betaalbaar en zeer snel rendabel! 

Duurzaam
Onze huurtenten zijn uitgevoerd in een oersterk canvas, 340 gram/m2 en zijn uitvoerig getest onder de zwaarste omstandigheden in onder andere Nieuw Zeeland, om de krachten van de natuur te kunnen doorstaan. Niet alleen is de UV bestendigheid erg goed, maar ook de duurzaamheid van de materialen. De airframes kunnen niet knakken of breken. De kuipzeilen van de tenten zijn uitgevoerd in een zware kwaliteit, vergelijkbaar met vrachtwagenzeil.

Aantrekkelijk
We zien op veel campings nog huurtenten staan met blauw, oranje en geel, wat de tenten vaak een goedkope aanblik geeft. Door het ontwerp en de moderne kleurstelling van onze huurtenten, hebben deze een veel luxere uitstraling.

En dan het grootste voordeel: opzetgemak!
Veel huurtenten nemen uren en soms wel een dag in beslag om op te zetten en in te richten. Gestoei met frames (hoe zaten ze ook al weer in elkaar?) Bij onze Air Canvas tenten is dit totaal anders. Door het uitvoerig (complete seizoenen) geteste airframe staan deze tenten tussen de 20 en 30 minuten! Dit bespaart tijdens het opzetten en opruimen van de tenten vele werkuren. Hierdoor zijn deze tenten ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld festivals of pop up campings!

3 Modellen:

Airforce 1; geschikt voor twee tot vier personen met een grondmaat van 350 x 650 cm
Fortress; geschikt voor 4 personen met een grondmaat van 420 x 740 cm
Delta Force; geschikt voor 4 tot 8 personen met een grondmaat van 560 x 765 cm

Zowel mét als zonder vlonder te plaatsen
De tenten zijn voorzien van een zeer sterk, waterdicht kuipzeil, waardoor deze direct op de grond te plaatsen zijn. Geen last van tocht of optrekkend vocht. Voor een nóg luxere uitstraling, of wanneer het terrein wat oneffen is, kunnen de tenten ook op vlonders geplaatst worden. Wij kunnen daarin adviseren en voorzien. Zo kunnen we deze bieden in geïmpregneerd hout, hardhout of composiet.

Inrichting
Ook een volledige inrichting behoort tot de mogelijkheden. Omdat er zoveel mensen, zoveel wensen zijn, werken wij met oplossingen op maat en naar wens. Wij vertellen er graag meer over. De genoemde prijzen zijn inclusief een basis 4 persoons inrichting.

Opbergkisten
Voor opslag buiten het seizoen bieden we ook geventileerde opbergkisten. Deze kisten beschermen de tenten buiten het seizoen tegen ongedierte en maken de tenten makkelijk stapelbaar. Doordat de opbergkisten op elkaar kunnen staan, nemen de tenten minder opslagruimte op de vloer in beslag en kunnen er meer tenten op de vierkante meter opgeslagen worden.Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend
Alle genoemde prijzen van onze Glamping tenten zijn exclusief BTW.
Webshop gemaakt met EasyWebshop