Webshop » Tenten » Zempire Tenten

Zempire Tenten

HET ZEMPIRE-VERHAAL

Zempire® is het kleine kampeerimperium in Nieuw-Zeeland dat is gebouwd door het man en vrouw-team Richard en Sophie Knauf. Vanaf een klein begin, een toewijding aan slim ontwerp en "de laatste 10%" heeft dit Kiwi-bedrijf stilletjes een wereldwijde gemeenschap van toegewijde fans zien opbouwen.

De spectaculaire maar vaak ruige bergen, bossen, stranden, rivieren en kusten van Nieuw-Zeeland is de omgeving, waar de ontwerpen op de proef gesteld worden. Hier op de bodem van de wereld zijn de frisse zeebries, het sterke UV-licht en het soms wilde (de lokale bevolking noemt het graag "verkwikkend") weer de perfecte proeftuin van de natuur. Als ze deze omstandigheden kunnen weerstaan, kunnen ze overal ter wereld gedijen.

Sterkte en duurzaamheid zijn essentieel voor elk outdoor product - maar het is de toewijding aan design die Zempire® tot iets speciaals maakt. Alle Zempire®-producten zijn zorgvuldig geconstrueerd voor gebruiksgemak, verpakbaarheid en extra comfort. Aan elk detail wordt gedacht. Bovendien zien ze er geweldig uit en zijn ze leuk om te gebruiken.

Het zijn de kleine dingen die het doen

Dan is er wat Zempire graag "de laatste 10%" noemt. Dit zijn de ontwerpkenmerken die een product verheffen tot iets waarover je je vrienden wilt vertellen. Het kan de manier zijn waarop iets in razendsnelle tijd wordt ingepakt, gemakkelijk pompbare luchtframes om snel tenten op te zetten, of glow-in-the-dark ritstrekkers voor die nachtelijke badkamerbezoeken. Ze testen voortdurend nieuwe ideeën, en het is de feedback van de klant die ervoor zorgt dat ze ernaar blijven streven om nog beter te worden.

In de afgelopen 16 jaar is het Zempire®-team er trots op een wereldwijd netwerk van gelijkgestemde distributeurs te hebben opgebouwd en mensen over de hele wereld te hebben geïnspireerd om te verkennen, rond te dwalen en opnieuw contact te maken met een eenvoudigere manier van leven. Zempire® is nu een van de snelst groeiende kampeermerken ter wereld en is te vinden in Nieuw-Zeeland, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Europa, Azië en Noord-Amerika.
Webshop gemaakt met EasyWebshop