Webshop » Daktenten » Dare To Be Different Daktent 140L Sand

Dare To Be Different Daktent 140L Sand

DTBD 140L Sand Dare To Be Different Daktent 140L Sand

DTBD 140L Sand Dare To Be Different Daktent 140L SandDTBD 140L Sand Dare To Be Different Daktent 140L SandDTBD 140L Sand Dare To Be Different Daktent 140L SandDTBD 140L Sand Dare To Be Different Daktent 140L Sand

€ 2 095,00

Beschikbaar

Deze Dare To Be Different Outdoor 140 L Sand / beige daktent kenmerkt zich door zijn volledig overkapte ingang. Deze overkapping zorgt er voor, dat je de tent altijd beschut kunt binnengaan en dat de voordeur ook als ventilatieopening kan blijven fungeren onder minder mooie weersomstandigheden.

Deze uitvoering biedt ook de mogelijkheid om aan de onderzijde van de daktent een ondertent te ritsen. Deze ondertent geeft privacy en de mogelijkheid om altijd droog en beschut de daktent binnen te gaan.
Bij Dare To Be Different wordt er gestreefd naar een optimaal leefklimaat in alle daktenten.

Door het dubbeldak systeem, de fly-top, ontstaat een extra isolatielaag bovenop het reguliere dak. Hierdoor blijft de temperatuur in de daktent op warme dagen aangenaam. Tijdens koude nachten helpt deze extra isolatie tegen warmteverlies. Daarbij beschermt het dubbeldak systeem de tent tijdens regenbuien.

Als optie leveren wij een katoenen hemel voor een extra vochtregulerende laag in uw daktent. Deze hemel kan in de daktent blijven zitten als u deze invouwt. Daarnaast is er ook nog de optie voor een volledig isolerende binnentent, wanneer je echt de kou gaat trotseren.

Een belangrijk onderdeel van een prettig leefklimaat is ventilatie. De daktent kan optimaal worden geventileerd door twee ventilatieopeningen, twee afsluitbare ramen op de zijkanten en één groot raam tegenover de ingang. De zijramen en de ingang kunnen ook tijdens een regenbui open blijven door de slim geplaatste luifels. Om insecten buiten te houden zijn de ventilatieopeningen, ramen en de deur voorzien van muskietengaas.

De 140L wordt nu standaard geleverd met een anti-condens ondermatras in een dikte van 8mm en eventueel te upgraden naar 15mm. Dit zorgt niet alleen voor meer ligcomfort maar gaat ook zoals de naam al zegt condensvorming tegen in uw tent.

Een belangrijk onderdeel van lekker slapen is een prettige matras. In de daktent ligt een zes centimeter dik matras. Door de matraslengte van 230cm is deze daktent uitermate geschikt voor langere mensen. Om de matras heen zit een afritsbare en wasbare hoes. Verder is de daktent voorzien van diverse handige opbergvakken om ’s nachts een telefoon, bril of zaklamp op te bergen.

Specificaties:
 • Tent en flytop (kleur): Sand (beige)
 • Tent (materiaal): 300g canvas (35% katoen / 65% polyester) met PU-coating, waterdicht, ripstop en UV-bestendig
 • Getapete naden, voor gegarandeerde waterdichtheid
 • Fly-top (materiaal): 420D 100% polyester Oxford met PU-coating, waterdicht, ripstop en UV-bestendig
 • Transporthoes (kleur): grijs
 • Transporthoes (materiaal): PVC (1200D-680g), naden hoogfrequent gelast
 • Matras: 240cm x 140cm x 6cm (lxbxh) polyester met afritsbare en wasbare hoes van 100% katoen
 • Ondermatras: 8mm ventilatie ondermatras (Nu standaard)
 • Bodemplaat: hogedruk verlijmde aluminium sandwich plaat met extra versterkingen
 • Ladder: aluminium telescopisch, standaard 2.3m (2.6m als optie leverbaar en zelfs 3,2 meter is mogelijk)
 • Afmeting in transporthoes: ca 150cm x 125cm x 38cm (lxbxh)
 • Afmeting opgezet: 310cm x 143cm x 126cm (lxbxh)
 • Gewicht: 61kg
Garantie en registratie:

Standaard krijg je 2 jaar garantie bij aanschaf van de 140L, door jouw product hier te registreren krijg je 1 jaar extra. Registreer daarom snel jouw 140L en ontvang 1 jaar langer garantie op jouw daktent!

Voor de Dare To Be Different Outdoor 140L zijn de volgende accessoires beschikbaar:
 • Een schuifwand voor
 • Een bagagehangmat
 • Een ondermatras van 15mm
 • Een ondertent 1,7 of 2m voor
 • Een ondertent verlenger cm voor
 • Een katoenen hemel voor
 • Een isolerende binnentent
Ophalen:

Ophalen van daktenten is mogelijk na een bevestigde afspraak. Je krijt de tent dan mee, met of zonder doos en we helpen je inladen.

Montage:

Monteren van de tent doen we dan samen met jou. Je krijgt dan ook een uitleg met tips & tricks. Hiervoor rekenen wij € 45,00. Voor dit bedrag zorgen we ervoor, dat jouw tent afgemonteerd voor je klaar staat als je komt. Wij monteren dan alvast de rails, de ladder en de rits voor de hoes. We leggen de tent samen op de dakdragers van jouw auto en zetten deze vast.

Let op! Wanneer je de tent wilt laten monteren op een roofrack, kunnen er extra hulpmiddelen nodig zijn. Roofracks met opstaande randen zijn vrijwel nooit geschikt voor montage van daktenten. Neem contact met ons op voor overleg, wanneer je een roofrack hebt.

Bezorgen:

Het is ook mogelijk binnen Nederland en België om jouw daktent thuis te laten bezorgen. Hiervoor werken we samen met Brenger. De kosten hiervoor bedragen € 79,50 inclusief BTW. Dit zijn de daadwerkelijke kosten die Brenger in rekening brengt.

Gerelateerde producten


Webshop gemaakt met EasyWebshop