Webshop » Daktenten » Dare to Be Different Kookkist XL

Dare to Be Different Kookkist XL

DTBD Kookkist XL Dare to Be Different Kookkist XL

DTBD Kookkist XL Dare to Be Different Kookkist XLDTBD Kookkist XL Dare to Be Different Kookkist XLDTBD Kookkist XL Dare to Be Different Kookkist XLDTBD Kookkist XL Dare to Be Different Kookkist XL

€ 1 450,00

Beschikbaar

De Dare To Be Different kookkist XL doet namelijk niet onder voor jouw normale keuken. Dankzij de 2 grote branders en de grote wokbrander kan jij echt elke maaltijd klaarmaken. Vele master chefs zijn er jaloers op. De XL zorgt ervoor dat jij staand kan koken en ook geen onhandige campinotafel meer mee hoeft te nemen. De Kookkist XL komt namelijk met een Stainless steel campinotafel die als opbergbox dient voor het geheel.
De gebruikte materialen in onze kookkisten voldoen aan alle eisen gesteld door de NVWA (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit).

Specificaties
  • Set-up-time: 5 min
  • Gewicht: 34kg
  • Afmetingen gesloten: 84x37x41,5 cm
  • Afmetingen keuken: 137x34x75 cm
  • Afmetingen tafel: 103x81,5x75 cm
  • Garantie: Standaard 2 jaar garantie, met registratie 3 jaar
  • Certificering: De gebruikte materialen in onze kookkisten voldoen aan alle eisen gesteld door de NVWA (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit).
Nooit meer een onhandige campingtafel

Een campingtafel mee nemen in de auto kan nogal eens voor problemen zorgen. Het blad is te lang of toch net te breed. Een klaptafel is niet stabiel genoeg of juist weer te dik. Wij hebben dat probleem opgelost met de Kookkist XL, deze campingkeuken komt namelijk in een opbergkist die uit te klappen is tot een camping tafel van stainless steel. Ter grote van 103 x 81,5 x 75cm. Zo kan jij hier makkelijk met 5 personen aan zitten.

Een master chef is er jaloers op

De Kookkist XL is een echte aandacht trekker op iedere camping. Het is net een toverbox waaruit jij een hele keuken en tafel te voorschijn haalt. En vervolgens kan je de lekkerste maaltijden klaar maken.

Past in iedere auto

De naam klinkt groot en dat is de keuken ook, maar ingeklapt is hij klein van formaat. Slechts 84 x 37 x 41,5 cm. Zo past hij altijd in iedere auto en geloof het of niet, wij krijgen de Kookkist XL en al onze camping materialen zelfs in een kleine Peugeot 206!

Op en top luxe

Met de kookkist M creëer je in een handomdraai de ideale buitenkeuken. Van bestek tot koekenpan en van kruidenpotjes tot gasbrander. Eigenlijk kan je het zo gek niet verzinnen of het zit er al in. Mis je toch nog iets? Er is nog voldoende ruimte om de kookkist naar eigen wens aan te vullen.

Standaard 2 jaar garantie

De kookkist XL komt standaard met twee jaar garantie, door de Kookkist hier te registreren krijg je er nog eens 1 jaar extra bij. Zo kan je zeker zonder zorgen het buitenleven ontdekken. 

Je uitrusting verdient het om jaren lang mee te gaan

Jouw uitrusting zorgt voor herinneringen die een leven lang mee gaan. Wanneer je naar ze kijkt of monteert roept dit herinneringen op aan magische momenten en avonturen in de buitenlucht. Daarom vinden wij dat ze het waard zijn om goed te onderhouden en repareren. 

Breidt de Kookkist S uit met de XL

Onze kookkist XL is de uitbreidingsoptie voor de Kookkist S. De Kookkist XL is zowel met Kookkist S verkrijgbaar als los. Combineer de Kookkist XL met de Kookkist S en krijg een reusachtige buitenkeuken met een extra stainless steel tafel.

Gebruik van de kookkist

Het is belangrijk om bij het gebruik van de kookkist alle opklapbare delen, open te klappen. Gebruik de branders nooit wanneer de zijkanten en achterkant zijn dichtgeklapt.
Webshop gemaakt met EasyWebshop