Webshop » Daktenten » Dare To Be Different Outdoor Ondertent voor Sitta daktent

Dare To Be Different Outdoor Ondertent voor Sitta daktent

DTBD Sitta ondertent Dare To Be Different Outdoor Ondertent voor Sitta daktent

DTBD Sitta ondertent Dare To Be Different Outdoor Ondertent voor Sitta daktentDTBD Sitta ondertent Dare To Be Different Outdoor Ondertent voor Sitta daktentDTBD Sitta ondertent Dare To Be Different Outdoor Ondertent voor Sitta daktentDTBD Sitta ondertent Dare To Be Different Outdoor Ondertent voor Sitta daktent

€ 1 500,00

Beschikbaar

Welkom in jouw multifunctionele ondertent voor de Sitta daktent. Deze ondertent is gemaakt van KA10 TenCate doek. Dit garandeert een optimaal klimaat in de ondertent en zorgt voor nog meer ventilatie dan in een standaard ondertent. 

Deze ondertent is gemaakt in Europa, zo houden wij de productielijnen kort en zorgen we voor een hoge kwaliteit. De Ondertent voor de Sitta is niet alleen een ondertent, je kan namelijk de wanden los van elkaar ritsen en gebruiken als luifel, zijwand of als ondertent.

TenCate KA-10 als basis

De ondertent voor de Sitta is gemaakt van Nederlands TenCate KA-10 materiaal, dit vormt de basis van onze ondertent. Deze 50% katoen en 50% polyester blend zorgt voor ademende en vochtregulerende eigenschappen. Het katoen worden aangevuld met de extra sterkte en duurzaamheid van polyester voor intensief gebruik, zonder dat dit ten koste gaat van een natuurlijk gevoel.

Gemaakt in Europa

De ondertent is gemaakt van Nederlands TenCate doek en wordt geassembleerd in Europa, zo kunnen wij kwaliteit garanderen en blijven de lijntjes kort. Wel zo duurzaam!

Een modulaire ondertent

De ondertent voor de Sitta is een modulaire ondertent, je hebt namelijk niet meer 1 ondertent die je er onder plaatst, maar 4 wanden die je via risten aan elkaar kan bevestigen. Dit zorgt ervoor dat je de ondertent op verschillende manieren kan opzetten. Wil je een basis paneel aan de rechterkant, voor een deur en links een groot raam? Geen enkel probleem.

Het kan ook zo maar zijn dat je liever twee grote ramen neemt met muskietengaas en een deur. Ook dat is mogelijk! Je bevestigd de wanden eenvoudig aan elkaar en als laatste plaats je het grondzeil met klittenband.

Je kan dus kiezen uit verschillende wanden om zo voor je zelf een ideale ondertent samen te stellen. Wil je liever 2 toegangsdeuren en een deur met een groot raam? Of heb je liever 2 basis wanden en een wand met deur? De mogelijkheden zijn eindeloos.

De verschillende wanden

Zoals je hierboven kunt zien zijn er verschillende wanden te krijgen voor de ondertent. Bij de aanschaf van een ondertent is de achterwand altijd een standaard paneel bij de aankoop. Verder kan je zelf nog kiezen uit drie wanden die jij graag wilt hebben. Je hebt keuze uit het volgende:

  • Basis paneel ( volledig gesloten)
  • Paneel met deur en raam
  • Paneel met muggengaas, PVC raam en blindering
  • Paneel met PVC raam en blindering 

Verschillende hoogtes leverbaar

De ondertenten worden in twee verschillende hoogtes geleverd. In een 170cm en in een 200cm variant. Dit maakt het mogelijk om de ondertent te gebruiken bij verschillende auto’s. Is de 200cm nog niet lang genoeg? Dan hebben we ook verlengers van 15cm. Zo kan je tot elke hoogte komen die je nodig hebt.

Prijs overzicht

De 170cm ondertent kost va. €1500,-
De 200cm ondertent kost va. €1750,-

Multifunctionele ondertent

Naast de verschillende mogelijkheden van de wanden, kan je de ondertent ook op verschillende manieren opzetten. Zoals je hieronder kan zien, kan je de wanden ook opspannen als luifels of zijwanden. Je bent dus niet meer verplicht om een hele ondertent op te bouwen. Voor een snelle stop kan je ook makkelijk 1 wand gebruiken als luifel of windscherm. Perfect voor een langere roadtrip of een weekendje weg.

Met de Sitta in combinatie met de ondertent ben je altijd flexibel, waar je ook naar toe gaat.

Makkelijk op te zetten

De ondertent is eenvoudig op te zetten en werkt via ritssluitingen. Voor de ondertent maken we gebruik van YKK ritssluitingen, die soepel lopen. Hierdoor kan jij makkelijk de ondertent aan de daktent ritsen. Ook zorgt dit voor flexibiliteit in je reizen en je hebt altijd op de hoekpunten twee toegangsmogelijkheden dankzij de ritsen. 

luifel-enkel-1-small  luifels-small  schuifwand-1-small  schuifwand-2-smallGerelateerde producten


Webshop gemaakt met EasyWebshop